OBJAVILI SNIMAK NA TVITERU: Migranti silovali maloletnicu, dok su veličali Alaha i citirali Kuran!

OBJAVILI SNIMAK NA TVITERU: Migranti silovali maloletnicu, dok su veličali Alaha i citirali Kuran!

Latest News

Dvojica maloletnih afričkih imigranata silovala su maloletnu devojku u južnom predgrađu Pariza.

Afrički imigranti, obojica 16-godišnjaci, silovali su maloletnu devojku, a videosnimku napada objavili su na Twitteru. Tokom silovanja neprestano su citirali Kur’an i veličali Allaha, prenosi Il Giornale.

Policija je zahvaljujući videosnimci ubrzo uhapsila dvojicu divljaka koji su uhapšeni samo par dana kasnije.

Loading...

Silovanje se odvilo u ulazu stambene zgrade, a tokom brutalnog napada dvojica afirčkih imigranata uzvikivali su reči koje se referiraju na islam.

„Kunem se Kur’anom iz Meke, viči i videćeš kakvu ćeš šamarčinu dobiti,“ uzvikivao je jedan od Afrikanaca. Isti silovatelj devojci je zapretio smrću, a verbalne pretnje potom su prešle u fizičko nasilje.

Po uzoru na uobičajeni „EU pristup” ovakvim problemima, francuske vlasti obrušile su se na Twitter, koji je odbio da spreči video snimak koja je tek nakon nekoliko sati obrisana sa platforme.

Naime, vlasti brojnih evropskih zemalja ne dozvoljavaju objavljivanje takvih snimaka, dok sa jedne strane to pravdaju kao borbu protiv sadržaja koji bi nekoga mogao da uznemiri, opozicioni pokreti optužuju EU režime da time zataškavaju nasilje koje vrše migranti nad evropskom populacijom.

BONUS VIDEO: Više o tome kako će migranti ponoviti Srbiji scenario sa Kosova i svedočenja o napadima na naše građane od strane azilanata, možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Il Giornale

Loading...

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading...

Leave a Comment